От ГЕРБ – Плевен поздравиха жителите на Коиловци по случай храмовия празник на селото

Гостите имаха възможността да разгледат фотоизложба "Битката при Каймакъ-Чаланъ 17 септември - 4 ноември 1916г."

По случай Димитровден, който е храмов празник на село Коиловци, председателят на общинския предизборен щаб на ПП ГЕРБ Мартин Митев, общинският съветник Христослав Михайлов и членове на общинския предизборен щаб се срещнаха с жители на селото. Те имаха възможността да разгледат и фотоизложба „Битката при Каймакъ-Чаланъ 17 септември - 4 ноември 1916г.“, посветена на 100 годишнината от Първата световна война, организирана със съдействието на кметство с. Коиловци и НЧ „Христо Боотев 1927″ с. Коиловци и РИМ – Плевен.

Мартин Митев поздрави присъстващите по случай празника, поднесе от името на ПП ГЕРБ Плевен поздрави с пожелание да бъде благодатна следващата година, да имат голям берекет и да са здрави.

”Днес е и денят на строителите, а строителите на съвременна България са и тези, които ни управляват. Вие всички познавате нашия кандидат за президент г-жа Цецка Цачева и вярвам, че ще направите правилния избор на 6 ноември с №17 в бюлетината. Нека да загърбим политическите си предпочитания, нека ни обедини Плевен. Имаме шанса да дадем на България първата жена президент, което ще бъде прецедент в историята на страната ни”, категоричен бе Митев.