Любка Костова в Бохот: В президентската институция трябва да влезе подготвен държавник, който владее дипломацията

"Време е да помислим за стабилност в държавата ни", заяви общинският ръководител на ПП ГЕРБ

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Плевен Любка Костова, общинските съветници Диана Данова и Христослав Михайлов и членове на общинския предизборен щаб се срещнаха с жители на с. Бохот.

"Г-жа Цецка Цачева има всички необходими качества да изпълни със съдържание президентската институция. Тя е утвърден юрист и парламентарист, председател на НС два мандата, което я прави подготвен и отговорен държавник", каза пред присъстващите Любка Костова, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Плевен. Тя посочи, че като юрист Цачева познава много добре законодателната дейност на НС и в качеството си на бъдещ президент ще бъде гарант на Конституцията и ще защитава обществения интерес на хората. Освен това тя ще се грижи държавата да бъде стабилна и мирна и ще работи в интерес на всички граждани. Любка Костова призова събралите се жители на 6 ноември с №17 в бюлетината да подкрепят Цецка Цачева.

"Време е да помислим за стабилност в държавата ни. В президентската институция трябва да влезне подготвен държавник, който владее дипломацията, защото ще се натовари със сериозни ангажименти както в национален план, така и в международен мащаб. Всички вие сте виждали г-жа Цачева, докосвали сте се до нея, говорили сте с нея. Тя не е само лице, което говори от телевизора, тя е една от нас и винаги се е връщала тук", каза общинският съветник Диана Данова.

Христослав Михайлов, общински съветник сподели, че кампанията на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България е позитивна. Няма да се чуят нападки срещу опозицията, разчитаме на срещите с хората лице в лице.