Бойко Цветков: Очаква ни труден мач, Несебър е корав отбор

Кадровите проблеми в Спартак намаляха

Утре, 29 октомври, Спартак (Плевен) е домакин на едноименния отбор от град Несебър в среща от 11-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 15:00 часа на стадион "Плевен".

През изминалите дни в лагера на плевенския тим бе спокойно. Кадровите проблеми в състава намаляха. Полузащитникът Емил Петров вече е възстановен и тренира със съотборниците си. След изтърпяна санкция се завръща нападателя Владимир Каптиев. Спортно-техническия щаб обаче отново няма да може да разчита на централния защитник Цветелин Радев и полузащитника Никола Мицански, които продължават да лекуват контузии.

"Вече забравихме победата над Царско село. На дневен ред е поредния много важен за нас двубой. Няма съмнение, че ще е доста труден, защото съперник ще ни е корав отбор. Това е видно от класирането му – второ място. Респект и уважение към Несебър. Колкото и да е трудно обаче ние ще се опитаме да спечелим мача. Нямаме друга алтернатива, защото се нуждаем от точки“, коментира треньорът на Спартак – Бойко Цветков.