Славяново в подкрепа на Цецка Цачева за президент на България

Плевен заслужава да излъчи първата жена президент на България, каза председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ Мартин Митев.

"Като достоен, диалогичен и искрен човек госпожа Цачева заслужава да бъде новия президент на България. Като жена и професионалист, тя е доказала, че е силна и решителна и може да носи отговорност. Като два пъти Председател на НС госпожа Цачева изгради авторитет на консенсусен човек и обединител. За мен тя е единственият достоен кандидат за държавен глава на България”, с тези думи председателят на общинската структура на ГЕРБ в Плевен Любка Костова се обърна към жителите на Славяново, дошли да изразят своята подкрепа за кандидат президентската двойка на ГЕРБ.

"Плевен заслужава да излъчи първата жена президент на България. Това е уникален исторически шанс за нас като плевенчани. Госпожа Цачева е човек с държавнически опит, уважавана както в България, така и в чужбина. Тя е кандидатът за президент, който действително ще работи в интерес на всички граждани. Защото тя гради мостове, а не разделителни стени. Госпожа Цачева никога не забрави Плевен и плевенчани и аз уверено твърдя, че колкото и далеч в кариерното си развитие да стигне, тя си остава човек от Плевен, една от нас.”, каза в подкрепа на кандидатурата на Цецка Цачева за президент на България председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ Мартин Митев.

Пред жителите на Славяново общинският съветник от ГЕРБ Диана Данова сподели своите най-първи впечатления от госпожа Цачева от времето когато нейният син е учил в плевенската Математическа гимназия. "Тя е отговорен и подкрепящ родител. Тя е щастлива и горда майка на един прекрасен син – уникален математик. Госпожа Цачева е достоен човек, който винаги е готов да изслуша и другата гледна точка. За мен тя е държавникът, президентът, от който се нуждае България. Затова с номер 17 нека подкрепим достойният кандидат, кандидатът от Плевен, госпожа Цецка Цачева”, призова Диана Данова.

На срещата с жителите на Славяново присъстваха още представители на общинското ръководство на партия ГЕРБ, общински съветници и представители на младежката структура на партията.