Владислав Николов: Цецка Цачева е човек, с когото всеки може да говори и да получи помощ

Работим в интерес на гражданите не е просто предизборен слоган, а принципа, от който госпожа Цачева винаги се е ръководила в работата си, каза той пред работещите в Невитех

"Работим в интерес на гражданите не е просто предизборен слогaн. Това е принцип, от който госпожа Цачева винаги се е ръководила в работата си до момента. И преките доказателства за това са факт. Тя е човек, с когото всеки може да говори и да получи помощ. Цачева е човекът, благодарение на когото не бе закрит Института по лозарство и винарство. Тя получи признанието на ректора на МУ в Плевен за проявената съпричастност и съдействие за разкриване на факултет по Фармация, пилотния випуск на който тя лично приветства в Плевен. И това е само една малка част от направеното от нея. Госпожа Цачева е човекът от Плевен. Тя е единствената достойна кандидатура за Президент на Република България и заслужава да бъде подкрепена от всички”, каза народният представител Владислав Николов, който днес се срещна с работещите в Невитех.

Заедно с него бе и председателят на общинския предизборен щаб Мартин Митев. "Плевен има шанса да излъчи първата жена pрезидент. Госпожа Цачева е обединителят, от който България се нуждае. Тя е диалогичен и принципен човек, доказал своите качества в годините. Човек, който с работата си запази ненакърнен своя авторитет и никога не злоупотреби с гласуваното й доверие”, допълни Мартин Митев.

Работниците в Невитех заявиха, че без съмнение госпожа Цачева е единственият кандидат за Президент на България, който заслужава подкрепата на хората.