Децата от "Звъника": Г-жа Ваня Делийска заслужава да бъде удостоена със званието "Почетен гражданин на Плевен"

"Благодарни сме, че тя сбъдна нашата обща мечта - станахме фаворити на гражданите от Плевен, България и чужбина", заявиха децата

На 1 ноември Тетевен чества двоен празник – Деня на народните будители и освобождението си от османско иго преди 139г. Плевенският хор "Звъника" с ръководител Ваня Делийска бе сред акцентите в празничната програма и талантите стоплиха сърцата на всички присъстващи в студената сутрин със своите изпълнения, съобщиха от местната управа.

Междувременно децата излязоха и с позиция относно предложението г-жа Делийска да бъде удостоена със званието "Почетен гражданин на Плевен":

"Ние, децата от хор "Звъника", изключително се гордеем с нашата диригентка, госпожа Ваня Делийска, заслужил гражданин на град Плевен. Благодарни сме, че тя сбъдна нашата обща мечта - станахме фаворити на гражданите от Плевен, България и чужбина в телевизионния формат "Игра на хорове" с много труд, доверие и любов!
Нашата радост би се уголемила многократно, ако тя бъде удостоена с приза "Почетен гражданин" на град Плевен, защото Ви уверяваме, че тя го заслужава!
През всичко, което преживяхме, Вие я подкрепяхте, надяваме се да го направите и сега!", заявяват децата от плевенския хор.