Членовете на пенсионерския клуб в кв. "Дружба": И като президент Цачева ще остане близо до народа

Хората вярват, че за Плевен ще е въпрос на чест да излъчи президента на България.

"Да бъдеш президент означава да си готов да носиш огромна отговорност. Да съзнаваш своята водеща роля за развитието на държавата и добруването на българския народ. Тази отговорност с готовност и високо ниво на подготвеност ще носи кандидатът за Президент на Република България Цецка Цачева. Аз съм убедена, че нейните качества са оценени от хората. Като плевенчани, ние имаме дълг и уникален исторически шанс да дадем силната си подкрепа за първата жена – Президент на Република България Цецка Цачева. Нека с номер 17 покажем, че сме единни”, каза общинският ръководител на ГЕРБ Любка Костова на среща с членовете на  клуба на пенсионера и инвалида в ж.к. „Дружба”.

"В Президентството нямат място аматьори, позьори и популисти. Там е мястото на професионалистите, на лидерите, на хората с принципи и авторитет. Там е мястото на най-достойният кандидат Цецка Цачева”, каза общинският съветник от ГЕРБ Диана Данова.

Хората споделиха, че лично познават госпожа Цачева и с готовност ще я подкрепят, защото тя е човек, който не е загубил връзката си с обикновения човек и защото вярват, че за Плевен ще е въпрос на чест да излъчи президента на България, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.