Владислав Николов: България се нуждае от стабилност, сигурност и условия за успешно развитие

Нека Плевен и България бъдат водещи при вземането на решение кого ще подкрепите на изборите в неделя, призоваха от ГЕРБ – Плевен

Спазвайки водещата линия в цялата предизборна кампания на ПП ГЕРБ за лични срещи с избирателите, предизборният щаб от Плевен в подкрепа на кандидат президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев използва и последния ден от предизборната кампания, за да се срещне очи в очи с хората.

В непосредствени и неформални разговори с плевенчани народният представител Владислав Николов, областният организационен секретар Ралица Добрева, общинският ръководител Любка Костова, общинският организационен секретар Диана Данова и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов потърсиха подкрепа за Цецка Цачева като кандидат за Президент на България. Младежката структура на партията също активно се включи в това, стигайки с посланията си до своята аудитория.

"Нека личността и родолюбието ни обединят. Нека Плевен и България бъдат водещи при вземането на решение кого ще подкрепите на изборите в неделя”, призоваха от ГЕРБ – Плевен.  "Ние залагаме на изтъкване на предимствата на нашите кандидати, а не на очернянето на опонентите ни. Защото негативизмът и омразата да деструктивни, унищожителни и опасни. България се нуждае от стабилност, сигурност и условия за успешно развитие. Това ще бъде гарантирано единствено и само от кандидат президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев”, каза народният представител Владислав Николов.