Плевен отново сред спирките в турнето на група "Мастило"

Плевен Лайф

06-11-2016, 16:06

Снимка:

Група "Мастило", архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мастило - Ела, ела (видео)

Турнето на "Мастило" ще мине и през Плевен

„Мастило” свирят тази вечер в Русе

Сцената отново ще изглежда впечатляващо със специално разработена мултимедия

Група "Мастило" отново на сцената след почти една година отсъствие. Липсата на една от най-известните български поп групи не беше безпричинна. През пролетта на 2016 година вокалът на "Мастило" – Вики Терзийска –  стана майка на прекрасна малка госпожица. Само 6 месеца след появяването на Маргарита, Вики е готова да излезе на голяма сцена и да продължи започнатото от миналата есен.

В края на миналата година Мастило реализираха супер успешното турне “Виж ме пак” в повече от 10 града в България. Упехът беше забележителен – препълнени зали и клубове, усмихната публика, много пеене и танци, безкрайни бисове и ръкопляскания.

И тази есен Вики и Десо решиха да не изневеряват на традицията и да зарадват своите фенове.

Сцената отново ще изглежда впечатляващо със специално разработена мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.

Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години.

Освен основните членове на Мастило – Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от ЛА ТИ ДА.

Концертът в Плевен ще е на 10 декември в Galaxy Bowling от 23.00 часа.

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim, касите на бензиностанции OMV и на място от касите на залите и клубовете. Цена на билетите: 10 лв.