Христо Шопов и Лилия Маравиля излизат днес на плевенска сцена

"Догодина по същото време" ще се играе на сцената на читалище "Съгласие"

Тази вечер от 19 часа в читалище "Съгласие 1869" популярните актьори Христо Шопов и Лилия Маравиля ще представят постановката "Догодина по същото време".

След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов се завърна триумфално с национално турне и постановката "Догодина по същото време". Привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши да зарадва не само почитателите си на софийска сцена, но и в страната. Гастролите преминават със забележителен успех, многобройна публика, широк медиен отзвук и много аплодисменти.

Пиесата създадена от Бърнард Слейд има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля – актьори със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.