Деян Топалски поднови тренировки, връща се на ринга догодина

Плевенчанинът остана непобеден през 2016 г.

ММА боецът Деян Топалски поднови тренировки. Припомняме, че плевенчанинът получи фрактура на ръката след победата си над Даниел Илиев на бойния спектакъл "Ultimate pro fight 6", провел се в началото на октомври.

След кратка почивка Топалски пак е в действие. Набляга основно на кросфит и физическа подготовка, но се чувства отлично и няма търпение за следващото предизвикателство. То, при всички случаи, ще е догодина.

2016-та бе повече от успешна за Деян Топалски. В началото на април той победи Данаил Йорданов в мач с шотобоксинг правила в "Предизвикателството на стиловете", а няколко седмици след това спечели битката с Владислав Кънчев на "MaxFight 38". През август Топалски увенча своя труд и с успех над Радослав Карашев в 39-ата гала вечер на популярната бойна верига, с което грабна и титлата на "МаксФайт". В последния си мач за тази година Деян надделя над Даниел Илиев в трирундова битка в стил К1 на "Ultimate Pro Fight 6".

На няколко пъти през годината Топалски изрази амбиция за нови изяви на международната сцена и по всяка вероятност погледът му ще е насочен натам през 2017 г.