От ГЕРБ - Плевен се срещнаха със земеделски производители в Долни Луковит

В условията на прием на документи по две мерки за финансиране със средства от европейския съюз най-важното е държавата да остане стабилна, каза Ралица Добрева

В среща със земеделските производители от Долни Луковит, община Искър, народният представител Владислав Николов и областният организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева призоваха за подкрепа на десния кандидат за президент на Република България госпожа Цецка Цачева.

"В условията на прием на документи по две мерки за финансиране със средства от европейския съюз най-важното е държавата да остане стабилна. Всички помним спрените еврофондове и пълната анархия в сферата на земеделието само от преди 2-3 години, който и до днес се опитваме да оправим.”, каза областният организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева. "Преживели сме заедно всички тези трудности и ме боли, когато с лека ръка се проиграва стабилността на държавата, постигната с толкова усилия от правителството на Борисов.", допълни тя. "Изборът на десния кандидат госпожа Цачева и избор на развитието, спокойствието и държавническия опит. В неделя ние не избираме летец – изпитател. В неделя гласуваме бъдещето на страната, затова разумният избор е номер 17 за Цецка Цачева и Пламен Манушев", призова Ралица Добрева.

"Заиграването с популистки обещания ще платим високо всички ние, целия народ", категоричен бе народният представител Владислав Николов. Той припомни нестабилните времена на протести и народно недоволство от времето на управлението на БСП и ДПС с премиер Пламен Орешарски. Срещу това Николов посочи постигнатото от правителството на Борисов – функциониращо европейско финансиране, ръст в икономиката, намален държавен дефицит, повече средства за учителите и пенсионерите. С избора на Цецка Цачева за президент на България ние ще гласуваме доверие на най-подготвения кандидат с държавнически опит и международен авторитет. С лекота ще се прескочи загубата на време за обучение на човек, който тепърва ще трябва да изучава работата на държавния апарат и протокола на поведение при срещи с високопоставени държавни лидери”, отбеляза Владислав Николов. Той отново призова хората към разумен избор в подкрепа на десния кандидат за президент на България с номер 17.