Владислав Николов: Работещата икономика изисква стабилност в държавата

От ГЕРБ-Плевен разговаряха с работници от четири плевенски предприятия за предстоящия важен избор на българския народ

"Работещата икономика изисква стабилност. Бизнесът едва се съвзе от преживения удар при управлението на Орешарски и днес отново е изправен пред изпитание за пътя, по който ще поеме България. Изборите за президент са сигналът, който ще дадем на света. Дали избираме дясното, носещо стабилност и развитие на икономиката или лявото, което ще ни поведе към международна изолация и несигурност”, каза народният представител Владислав Николов.

Той заедно с областния организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева, общинският ръководител на партията Любка Костова и общински съветници от ГЕРБ разговаряха с работници от четири плевенски предприятия за предстоящия важен избор на българския народ. Те призоваха хората да последват разума при своя вот в неделя, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Нека оценим професионализма и опита на госпожа Цачева, които са водещи при избора на Президент на България. Пилотските умения на нашия опонент биха намерили много по-добро приложение в тясно специализираната сфера на авиацията”, отбелязаха от ГЕРБ.

"Изборите ще минат, но в понеделник ние оставаме в България и ще живеем в реалността, която сами сме си избрали.Нека не допускаме ситуация, в която отрезвени от настоящето, ще съжаляваме за миналото”, призова Владислав Николов.