Плевенчанката Рени напусна VIP Brother на крачка от финала (Видео)

Певицата ще стиска палци на Ути Бъчваров

Плевенчанката Рени, която бе сред финалистите на VIP Brother 2016, напусна Къщата броени часове преди финала. Това се случи след изненадващи елиминации в четвъртък вечерта. Фолк изпълнителката събра най-малко зрителска подкрепа сред "последните оцелели" и се нареди на шесто място в юбилейния сезон на шоуто.

През целия сезон феновете й я подкрепяха усърдно и тя успя да се справи с конкуренцията в няколко поредни битки за оставане в Къщата. Паметното й участие във формата предизвика интерес и бурни емоции, а Рени се очерта като един от ярките образи в популярното реалити.

След два месеца игра на характери, сълзи, усмивки и разделение на лагери, певицата сподели: "Не съм разочарована, аз се чувствам като победител, защото след дългогодишното си отсъствие от сцената и медийното пространство, аз стигнах до финала и много се радвам, че има толкова хора, които ме харесват и са ме подкрепяли до този момент и им благодаря от сърце. Обичам ви и аз".

Тя заяви още, че неин фаворит е Ути и се надява той да е победител. Кулинарният спец ще се бори за приза "Любима звезда на България" с Миглена Ангелова, Емануела, Христо Живков и Борислав Комсийски.