Дули чака плевенчани на "Капаро за трима"

Билетите за авторското комедийно представление вече са в продажба

Както вече информирахме, популярният изпълнител и артист Дулислав Дулев, по-известен като Дули, ще зарадва съгражданите си от Плевен с авторско комедийно представление на 18 ноември. Заедно с него на сцената на читалище "Съгласие" ще бъде и добре познатата му музикална половинка - Асен Кукушев.

В постановката "Капаро за трима", която за първи път излиза от София, участват и други популярни лица като Косьо Лунгов, Станислав Пеев, Ева Демирева, Захари Танев и Поли Маркова.

Билетите вече са в продажба на касата на читалище "Съгласие 1869". Цените са от 10 ,12 и 14 лева.

Дули е изключително развълнуван от предстоящата изява в родния си град и приканва плевенчани да посетят постановката, защото забавлението и положителните емоции са гарантирани.

Бизнесмен, боксьор и народен лечител стават жертви на имотна измама и са принудени да съжителстват заедно, докато се опитват да се спасят от подлия хазяин, бившата му жена, агресивен домоуправител-багерист и кокетна съседка. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".