"Мис Плевен 2015" в колаборация с популярен гръцки рапър (видео)

Чаровната Ванесса стреля с автомат в новия проект на TUS

"Мис Плевен 2015" зае главна роля във видеото на известния гръцки рапър Христос Тусис - TUS. Хип-хоп мейкърът от южната ни съседка си партнира с българските си колеги Drunko & DJ 89, а за чар и красота се е доверил на няколко български красавици, сред които и прелестната Ванесса Георгиева.

"Безкрайно съм щастлива, че мога да споделя за първи път пред екипа на plevenutre.bg емоциите от новото видео, което е вече факт. Аз съм късметлийка, че работих с такива професионалисти! Българските рапъри Drunko i Dj 89, които ми се довериха и избраха мен и още няколко невероятни момичета за клипа са невероятни професионалисти. Що се отнася до TUS, мога само да кажа, че е безкрайно възпитан и се гордея, че го познавам! Той не дава интервюта за това няма да си позволя да разкривам много около неговата особа, но ще ви кажа, че е изключително популярен в Гърция, а и не само, а аз имам удоволствието да бъда част от неговите приятели", разказа Ванесса.

"Клипът заснехме в началото на месец ноември в Кавала - едно изключително красиво местенце. Снимките продължиха два дни, но не беше работа, а по-скоро забавление. Беше ни осигурена страхотна къща, в която оставихме много емоции и хубави моменти. Благодаря на всички, които взеха участие - Маги, Ели, Деси и Анджи - страхотни сте, момичета! Радвам се, че работих с Шошо - топ продуцент, човек, който си свърши безупречно работата", сподели още красавицата, която във видеото демонстрира нагледно красотата на плевенчанките.

"Получаваме много поздравления за проекта, феновете адмирират работата на рапърите и се надяваме да набира още скорост. Аз от своя страна пожелавам на читателите на plevenutre.bg весели празници, много здраве, по-ползотворна нова 2017г, щастливи емоции и да не забравят да казват на близките си по-често - ОБИЧАМ ТЕ!", каза за финал Ванесса.

Рапърът TUS има близо 400 хиляди фенове във Фейсбук и е сред най-популярните имена в хип-хопа на Балканския полуостров.