Организират изследване на кръвната захар на служители в Община Плевен

Инициативата е под патронажа на председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев

Изследване на кръвната захар на служители в Община Плевен организира на 22 ноември /вторник/ Сдружение "Диабет" - гр.Плевен. Инициативата е по повод Световния ден на борба с диабета - 14 ноември и преминава под патронажа на председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев.

"Сдружение с нестопанска цел "Диабет" - Плевен, следвайки разработена стратегия за превенция на диабета, реализира кампания за изследване на кръвната захар на служители в Общинска и Областна администрация, както и други държавни учреждения. Изследванията се правят без служителите да бъдат откъсвани от работната среда и процес“, информира във връзка с предстоящата инициатива Даниела Илиева - председател на Сдружението.

"Ние работим успешно в Плевен благодарение на съпричастността и подкрепата, която намираме в лицето на Община Плевен и Общинския съвет“, допълни Илиева.

Изследването на кръвната захар на служители в Община Плевен на 22 ноември ще се проведе в часовете от 09,00 до 11,00 часа в Актова зала, информират от пресцентъра на местния парламент.