Педагогическият колеж в Плевен изпрати благодарствено писмо до председателя на ДАЗД Офелия Кънева

Поводът е изнесената лекция пред студентите

Педагогическият колеж в Плевен изпрати благодарствено писмо за изнесената лекция пред студентите от председателя на ДАЗД Офелия Кънева, информират от институцията.

"От името на Педагагически колеж - Плевен и от мое име, доцент Емил Бузов, искам да ви благодаря за лекцията, която изнесохте предмоите  колеги. За студентите тя бе особено важна  и значима защото разбраха, че държавните институции са загрижени ранното детство да е началото на успешна реализация на всяка детска личност.

Споделеният от Вас опит в качеството Ви на председател на ДАЗД бе изключително полезен за бъдещите учители, защото ги мотивират да осмислят своята утрешна мисия, да възпитават и уважават детската личност, да гарантират детските права и подкрепят пълноценното детско развитие.

Изразената от Вас увереност в смисъла на добрите политики и практики, които държавните институции осъществяват по закрила на детето, са безценен стимул за младите хора да бъдат част от тази общност и да допринасят със своите знания, умения и компетентност за по-доброто настояще и бъдеще на децата ни.

Икрено се надяваме, че това Ваше участие е първата от многото съвместни инициативи между Държавна агенция за закрила на детето и Педагогически колеж - Плевен", пише в писмото доц. Емил Бузев, директор на Педагогически колеж - Плевен.