Бойко Цветков: Ялови сме - пропуските ни пред гола вече станаха хронични

Спорт

27-11-2016, 18:37

Снимка:

plevenutre.bg, архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак загуби oт Оборище в последната минута

Спартак с проблеми преди мача с Оборище

От доста време съм във футбола, но за първи път виждам толкова слаб главен съдия, коментира треньорът на Спартак след загубата от Оборище

Спартак (Плевен) загуби с 1:2 като гост на Оборище в мач от 14-ия кръг на Втора лига. Панагюрци измъкнаха трите точки в последните секунди на срещата, а старши треньорът на спартаклии е все още много ядосан на своите футболисти.

"Няма как да не съм от видяното на терена. В срещата липсваше качествения футбол. Освен това и съдийството беше много слабо. От доста време съм във футбола, но за първи път виждам толкова слаб главен съдия. При всеки вик на футболист от домакините отсъждаше фаул в тяхна полза. Не обаче рефера е виновен за загубата ни, а ние самите. През второто полувреме Оборище ни покани да ги бием, ние обаче сме ялови", коментира Бойко Цветков пред Sportal.bg.

"Пропуснахме не само да спечелим, но и да го направим с разлика. Тези пропуски пред гола вече станаха хронични. Не знам на какво се дължат – на липса на умения или на липса на манталитет. Този път добре действахме в защита. В последната минута обаче никой не подсигури вратаря ни при избиването му на топката и в следващия миг срещу него бяха трима, заради което и стана победният гол за съперника", казва още Бойко Цветков.