За разкъсани национални флагове на входа на Плевен алармираха граждани

Възмутена гражданка сподели днес с народния представител от ГЕРБ своето огорчение

Разкъсани национални флагове посрещат на входа на Плевен пътуващите от София. Възмутена гражданка сподели днес с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов своето огорчение от гледката, на която е станала свидетел през почивните дни.

"Мръсни и разкъсани национални флагове като изтънели дрипи висят зловещо по стълбовете на влизане в Плевен. Това са символите на националната ни гордост и ми е болно да ги виждам в такова окаяно състояние. Пътуването ми, иначе приятно, в своя край заприлича на уестърн, в който героят влиза в изоставен град. Лицето на града не са само цветята, грижливо садени на ремонтирания от други площад на Плевен. Лицето на Плевен и неговият дух се вижда още при влизането в града и дано местната власт си спомни за онзи горд и героичен град, управлението на който хората са им поверили.”, каза възмутената жена в разговора си с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Тя настоя депутатът да отнесе въпроса до кмета на Плевен и изрази надежда при следващото й пътуване ситуацията да бъде напълно противоположна, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.