Община Плевен обявява конкурс за коледна украса - pleven.utre.bg

Община Плевен обявява конкурс за коледна украса

28 ноември 2016, 16:35 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Надпреварата ще е в два раздела – за търговски обект и за жилищна сграда

Конкурс за най-красива коледна украса обяви кметът на Община Плевен Георг Спартански. В духа на започналото от днес монтиране на празничните елементи, включително и на фирмената светлинна украса, г-н Спартански прикани всички фирми, които искат да допринесат за придаване на коледен дух, както и частните лица да се включат.

"Мисля, че има достатъчно ентусиазирани граждани, които желаят да посрещнат в по-уютна обстановка Рождество и Нова година, украсявайки своите домове и дворове,  както и немалко фирми също полагат усилия за коледния дух в своите търговски обекти и предприятия. Затова и стартираме тази инициатива”, обясни кметът.

Надпреварата ще е в два раздела – за търговски обект и за жилищна сграда. Снимките може да публикувате от 29 ноември до 20 декември /включително/ на Фейсбук страницата на Община Плевен. Победители в двата раздела ще са снимките, събрали най-много читателски харесвания.

Спечелилите ще бъдат поканени след Коледа в Общината и ще получат поздравления и плакети в присъствието на журналисти, допълват от пресцентъра на местната управа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета