Плевенчанка е сред големите победителки в конкурса "Мис Нация 2016"!

Евелин Николова стана "Мис Нация Свят 2016" и получава възможността да представя България на международен конкурс

Плевенчанката Евелин Николова спечели короната на "Мис Нация Свят 2016" по време на провелия се снощи конкурс "Мис и Мистър Нация 2016". 19-годишната красавица, която е бивша възпитаничка на ДФСГ "Интелект" и е носителка на короната "Мис Плевен 2014", е сред четирите победителки в престижната надпревара, провела се в столицата.

До финала на събитиеto достигнаха 11 момичета и 11 момчета. Това е един съвършено нов конкурс, който се проведе по време на традиционния благотворителен бал "Коледни Ангели".

Участниците се представиха в традиционна народна носия от различен край на България, със спортно-елегантни и дизайнерски облекла и бижута, както и с тежки вечерни рокли за жените и костюми за мъжете.

Бяха оценявани както визията, така и представянето на кандидатите. В журито пък бе друга добре позната плевенчанка, спечелила редица награди от конкурси за красота - Мадлена Иванова.

Прелестната Евелин Николова бе одобрена след два кастинга преди финала, а сега получава възможността да представя България на международен конкурс.

Снимки: Хайлайф