Бойко Цветков: След зимната пауза Спартак ще е различен отбор

"Гоним 6-8 място", коментира наставникът на Спартак

Отборите на Спартак и Септември завършиха при резултат 3:3 в среща от 16-ия кръг на Втора професионална лига. Плевенчани определено трябва да съжаляват повече, след като на три пъти повеждаха в резултата и допуснаха гол в последната минута на мача.

"Не ни достигна шанс и умения във фаза атака. Изпуснахме може би пет чисти положения днес. Но на такъв терен и срещу такъв отбор се играе футбол, ние успяхме да направим това, което бяхме замислили като план за мача", коментира Бойко Цветков пред Sportal.bg.

"Няколко мача вече изпускаме такива ситуации. Ще работим върху това нещо, но Спартак ще е различен отбор след зимната пауза - ще играем футбол, ще играем агресивно в атака, ще играем нападателно и ще вкарваме голове. Но ни трябва време. Това е целта до края на сезона, след това ще вземем още футболисти и следващия сезон ще е коренно различен от този", каза още наставникът на Спартак.

"Играем за победа във всеки един мач. На нас ни трябват точки, така че освен победа, нищо друго не очаквам в събота. Гоним челна шестица-осмица, на полусезона да бъдем в тези позиции", допълни Цветков по повод предстоящия двубой с Поморие на 10 декември, който ще е и последен за спартаклии тази година.