Стоян от "Фермата" признателен на Гери Дончева

"Лоялно куче е тая Гери, много лъчезарен и добър човек", изказа се Стоян за плевенчанката

Плевенчанката Гери Дончева, която всички смятаха за кифла, се оказа истински войник, силен характер и лоялен партньор. Моделката и писателка от самото начало се сприятели със Стоян от село Бъта и неведнъж сподели, че той е най-близкият й човек в шоуто "Фермата". Хич не й пукаше, че той не е от популярните, подкрепяше го и агитираше всички останали играчи да симпатизират на бътовеца.

До последно светската дама остана лоялна и дори призова над 30-те си хиляди последователя в социалните мрежи да гласуват за нейния избраник. Стоян пък от своя страна се вслушваше във всеки съвет на бившата тв водеща и всичко това доведе до категоричен успех.

"Лоялно куче е тая Гери, много лъчезарен и добър човек", изказа се Стоян за плевенчанката още през първия месец на култовото риалити. "Благодаря за подкрепата на Гери, на известните личности тук и на цяла България за доверието! Успеха го дължа на вас!".

След грандиозния финал снощи празненството продължи в столичен клуб, а Стоян обеща почерпка-събор за цялото село Бъта през юни.