Наградиха жандармеристи от Плевен за овладяване на кризата в Харманли

Поздравления за мъжество и себеотрицания получиха деветима служители

Днес в Плевен главен комисар Христо Терзийски награди 9 служители от Зонално жандармерийско управление. Отличените получиха благодарност за проявена храброст, висок професионализъм и себеотрицания в овладяване на кризата в регионално-приемателан център - Харманли на 24-25 ноември 2016 година.

Лично директорът на главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, директорът на дирекция „Жандармерия“ старши комисар Красимир Добрев и директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев поднесоха поздравителни адреси до всеки служител от името на професионалното ръководство на МВР. Бе изказано дълбоко уважение за добросъвестното изпъление на служебните задължения. В акцията не са допуснати груби нарушения и ескалиране на напрежение.

Отличията за знак за служителите, че цялото ръководство на МВР отчита и зачита техния труд в отговорната мисия в Харманли. Според главен комисар Христо Терзийски в МВР работят личности, отдадени на профясията. Пожела и за напред служителите да преживеят мигове на професионална удовлетвореност. Увери, че приоритет през 2017 година ще бъде техническото обезпечаване и оборудване на звената, което ще повиши безопасността и личната сигурност при изпълнението на служебните задължения.