СофтУни с безплатно обучение по програмиране в Плевен

Животът

24-12-2016, 15:02

Снимка:

pixabay

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Първи стъпки в програмирането с робота Финч

Обученията ще започнат от 14-ти януари и ще продължат 2 месеца

СофтУни ще проведе най-масовата кампания за безплатни обучения в цялата страна, обхващайки общо 28 града. Записването за обучението вече тече и ще продължи до 5 януари 2017 г. Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения и без значение от нивото им на опит.

София, Горна Оряховица, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Бургас, Варна, Пловдив, Сливен, Враца, Добрич, Плевен, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Хасково, Шумен, Видин, Кюстендил, Кърджали, Габрово, Раковски, Белоградчик, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък и Карнобат ще са градовете в страната, които стават част от кампанията на университета.

"Целта на кампанията ни е не само това да запознае възможно най-много хора с всички невероятни възможности, които света на технологиите им дава, но и да се бори с един от най-наболелите проблеми в държавата – огромния процент на безработица. Курсът „Основи на програмирането“ служи като един безценен, но все пак безплатен поглед към света на софтуерната разработка. Всеки обучаващ се може да се запознае с основите на програмната логика, както и с някои от базовите особености на професията на един програмист", информират от СофтУни.

Обученията ще започнат на 14-ти януари и ще продължат 2 месеца, като през това време обучаващите се се ще изучават различни теми от света на програмирането като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща.