Деца от център посрещат Нова година на Боровец с любезното съдействие на депутата Владислав Николов

Инициативата е на Слави Михайлов, председател на УС на НССБ в България

5 деца с ръководител от Центъра за настаняване от семеен тип в жк. „Сторгозия“ Плевен ще посрещнат новогодишната нощ в курортен комплекс Боровец с любезното съдействие на народния представител Владислав Николов и по инициатива на Слави Михайлов, председател на УС на НССБ в България, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Децата ще бъдат безплатно настанени в хотел „Рила“. Предвидена е храна и празнична вечеря за 31 декември в ресторанта на хотела за децата и ръководителя, както и безплатно ползване на закрит басейн, джакузи и лифта на кк. Боровец. Отделно в новогодишната нощ всяко дете ще получи подарък от Председателя на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов.

Идеята на Сдружението с тази инициатива е децата да посрещнат нова година подобаващо и извън институцията. Пътуването на децата ще се извърши безплатно с подкрепата на народния представител от Плевен г-н Владислав Николов. Групата с деца и ръководител ще бъде през целия си престой придружавана от Слави Михайлов.