Феновете избират "Любим баскетболист" от НБЛ

Победителят няма да получи награда, а вместо това, тя ще бъде връчена под формата на парична премия на детската школа на клуба, за който се състезава

През следващите две седмици, привържениците на баскетбола у нас ще имат възможност за пръв път в историята на НБЛ да изберат своя любимец. За разлика от други подобни анкети, победителят няма да получи награда, а вместо това, тя ще бъде връчена под формата на парична премия на детската школа на клуба, за който се състезава.

Гласуването ще става в онлайн ФенМениджър платформата на НБЛ, която има за цел да приобщи феновете на баскетбола и да им даде възможност да се състезават помежду си, демонстрирайки своите баскетболни познания.

Анкетата ще се проведе в два етапа. В първия, феновете ще могат да гласуват за любимия си баскетболист от всеки един от отборите в НБЛ Виваком до 12 януари. Имената на победителите от този кръг ще бъдат подложени на ново гласуване (срок до 24 януари), което ще определи и победителя в първото издание на анкетата на НБЛ „Любим баскетболист на феновете“.

Всички привърженици на плевенския Спартак, които желаят да дадат своето предпочитание за любимия си баскетболист, могат да направят своя избор тук: http://game.fan-manager.com/nbl/polls/.