По-различна Нова година за деца от Центъра за настаняване от семеен тип в жк. "Сторгозия"

Ще посрещнат новогодишната нощ в Боровец със съдействието на депутата Владислав Николов и по инициатива на Слави Михайлов

Пет деца с ръководител от Центъра за настаняване от семеен тип в жк. „Сторгозия“ в Плевен ще посрещнат новогодишната нощ в курортен комплекс Боровец с любезното съдействие на народния представител от Владислав Николов и по инициатива на Слави Михайлов, Председател на УС на НССБ в България. 

Децата ще бъдат безплатно настанени в хотел „Рила“. Предвидена е храна и празнична вечеря за 31 декември в ресторанта на хотела за децата и ръководителя, както и безплатно ползване на закрит басейн, джакузи и лифта на кк. Боровец. Отделно в новогодишната нощ всяко дете ще получи подарък от председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Идеята на Сдружението с тази инициатива е децата да посрещнат новата година подобаващо и извън институцията. Пътуването на децата ще се извърши безплатно с подкрепата на народния представител от ГЕРБ-Плевен Владислав Николов.

Групата с деца и ръководител ще бъде през целия си престой придружавана от Слави Михайлов, информират от ПП ГЕРБ.