Легендарният Мирослав Илич ще пее в Плевен (Видео)

Плевен Лайф

06-01-2017, 15:45

Снимка:

YouTube, кадър

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мирослав Илич и Шабан Шаулич събраха 150 000 лв. за сираци (ВИДЕО)

Когато в Сърбия се каже "Славеят на Шумадия", всеки знае: "Това е Мирослав Илич"

Легендарният сръбски певец Мирослав Илич ще зарадва почитателите си в Плевен след два месеца. 66-годишният изпълнител ще изпее за плевенчани най-големите си хитове, сред които "Балада о нама", "Зовеш ме на вино", "Поздрави je, поздрави", "Теби", както и дуетите му с Лепа Брена "Jедан дан живота" и "Волимо се из ината".

Незабравимата сръбска вечер ще се състои на 3 март в ресторант "Балкан", а домакините обещават оригинални сръбски специалитети и автентична дюлева ракия.

Когато в Сърбия се каже "Славеят на Шумадия", всеки знае: “Това е Мирослав Илич”. Повече от 40 години насам той е сред най-предпочитаните фолк изпълнители. Силно привързан към корените си и народната традиция, въпреки изкушенията от модерните музикални течения, Мирослав Илич продължава да държи на мелодиите, които са близки до фолклора. Благодарение на неговата музика родното му село Мърчайевци (област Шумадия) днес е едно от най-известните села в Сърбия.

Подгряващ гост певец на концерта на Мирослав Илич в Плевен ще бъде Драган Станкович - Маче и неговия бенд. За резервации и допълнителна информация: 0887422204, 0878291176