Няма предпоставки за удължаване на зимната ваканция в Кнежа и Червен бряг

Това информираха кметовете на населените места във Фейсбук

В отговор на многобройните съобщения и въпроси, кметът на Кнежа информира, че няма предпоставки за удължаване на зимната ваканция.

"Пуснал съм заповед до училищата и детските градини за отопляване на учебните помещения през събота и неделя, за да може в понеделник температурата да е подходяща за работа. Пътищата в общината са проходими. Наближава края на срока и съм сигурен, че не искате да изпускате и наваксвате още учебен материал. Вярвам, че връщането по класните стаи в понеделник ще бъде приятно за всички вас", коментира Лачовски..

"Информирам ви, че след проведен разговор вчера с всички директори на училища на територията на Община Червен бряг стана ясно, че учебните заведения ще бъдат отоплени и ще работят с нормално учебно време от понеделник (09.01.2017). И макар всички подрастващи да се изреждат да ми пишат с различни старателно измислени идеи за неучебни дни, ви напомням, че Червен бряг помни далеч по-студени дни от минали години. Напомням ви също така, че е зима и е напълно нормално да има сняг и да е студено, така както е нормално лятото да бъде горещо!", информира и кметът на Червен бряг инж. Данаил Вълов в социалната мрежа.