РЗОК-Плевен избра служител на годината за първи път

След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи г-н Радослав Лаков

За първи път в администрацията на РЗОК-Плевен се проведе вътрешноведомствен конкурс за "Служител на 2016 г.“ Целта на инициативата е служителите в организацията да изберат колега, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси, както и заради чисто човешките си качества.

След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи г-н Радослав Лаков, контрольор в сектор „ДОГОВАРЯНЕ И ПРЕДВАРИТЕЛЕН КОНТРОЛ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА И ДЕНТАЛНА ПОМОЩ”. Днес в сградата на РЗОК бе проведена церемония по награждаването на г-н Лаков. От името на колектива, зам. директора на касата г-жа Десислава Панталеева връчи грамота „Служител на 2016г.“ Специалната поощрителна награда за победителя беше подсигурена и връчена от директора на РЗОК-Плевен г-н Мартин Митев. Поздравления и награда бяха връчени и от синдикалната секция на КТ „Подкрепа“ при РЗОК.

Радослав Лаков е дългогодишен служител на касата, започнал работа в РЗОК- Плевен през 2003 г.. Магистър по специалностите „Финанси“, „Счетоводство и контрол“ и „Информатика“. Освен с отлична професионална квалификация, г-н Лаков се отличава и с човешките си качества, спечелили му уважението и признанието на колектива. Винаги усмихнат и позитивен, любезен и отзивчив към колеги и договорни партньори, Радослав печели не само нашите симпатии, но и на нашите контрагенти.

"Спечеленото отличие е стимул за г-н Лаков да продължи да се старае и да успее да задържи спечелената награда и до година. На всички останали колеги пожелавам да се мобилизират и да се преборят за приза през настоящата 2017 г., защото се надявам тази инициатива да се превърне в традиция за РЗОК-Плевен“ каза директорът на РЗОК г-н Митев при награждаването.