Да подкрепим плевенската група "Абсолют"!

Момчетата могат да спечелят професионален звукозапис

Плевенската траш метъл група "Абсолют" е сред участниците в рубриката за нови авторски песни по радио Z-Rock - "Рейнарс Рок Трамплин", научи Plevenutre.bg. Музикантите и парчето им "Lose this game" вече се радват на сериозна подкрепа и имат шанс да се борят за голямата награда.

Всяка седмица в периода 16.01.2017 – 29.12.2017 г. чрез жребий на живо в ефира на радиото ще бъде изтегляна седмична награда за гласувалите за вече качени песни. В края на всеки месец, на база гласовете от потребителите на уебсайта, както и оценка на жури, състоящо се от членове на организатора, ще бъде определяна песента месечен победител, която ще се класира за голямата награда. В края на годината измежду всички месечни победители, на базата на оценка на жури, състоящо се от членове на организатора, на живо в ефира на радиото ще бъде определен големия приз за песента победител - професионален звукозапис.

"Абсолют" е в състав Тихомир Георгиев — китара, Емил Цветков — бас, Здравко Цветков — барабани и Айдън Исмаилов — вокали. Групата има клубни участия и е добре позната на плевенските хардрок и метъл фенове. Може да подкрепите момчетата с гласа си ТУК