Община Тервел с благодарствено писмо до двама пожарникари от Плевен, проявили професионализъм и мъжество

Младши експертите Милко Иванов и Аспарух Маринов са оказали помощ на хората в региона по време на усложнената зимна обстановка

Директорът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов получи благодарствено писмо от зам. кмета на община Тервел Дияна Илиева. В него тя изразява своята и на съгражданите си благодарност за помощта, която пожарникарите от Плевен и Тервел са оказали на хората по време на усложнената зимна обстановка в началото на месец януари.

В благодарствения адрес са разказани различните случаи, при които младши експертите Милко Иванов и Аспарух Маринов от РСПБЗН - Плевен в екип с Николай Стоянов и младши инспектор Георги Георгиев от РСПБЗН - Тервел са демонстрирали висок професионализъм и мъжество.

В периода от 6 до 12 януари те са работили неуморно, транспортирали са три родилки до болнични заведения, оказали са помощ на десетки граждани, закъсали с автомобилите си, съдействали са и на екипите на местното енергоразпределително дружество.

"Присъединявам се към благодарността на своите съграждани към навременната, адекватна и оказана със сърце и съвест помощ от служителите на РСПБЗН – Плевен и РСПБЗН – Тервел на граждани и организации от общината“, се казва в благодарственото писмо на г-жа Илиева. Тя пожелава на всички пожарникари да бъдат здрави и да се радват на успехите си.