Роксана планира сватба и грандиозен концерт преди да роди

В момента звездата от Кнежа подготвя нова песен, с която до края на февруари да зарадва почитателите си

Певицата разкрива новината, че ще става майка за втори път. Роксана казва, че има много лека бременност до момента. След седмица влиза в четвъртия месец, но пола на бебето все още не се знае какъв е. Това, което е сигурно обаче е, че ако е момиче ще се казва Александра, а ако е момче, ще е Александър.

“С Александър си мечтаехме за този момент. Правихме доста опити от самото начало, но все не ставаше. Много пъти съм плакала. Сега всички сме много щастливи в къщи, говорим само за бебето, кога ще се роди, какво ще бъде. Не мога да кажа, че нямам притеснения, напротив. Имам си и моите страхове. Александър може би е най-щастлив от всички ни, разбирайки за тази новина. Той много иска да има здраво семейство и сега вече сто процента е убеден, че сме на път да станем истинско семейство. Много е грижовен. Гледа на мен като на малко дете. Постоянно ме пази от всичко, въобще не се държи с мен като с голяма жена. Разбираме се страшно много, обичаме се, което е най-важното. При нас всичко е цветя и рози”, споделя певицата пред водещата Галя Димитрова.

При първата си бременност Роксана е била толкова малка, че е забравила какво, е преживяла. Била е дете на 16 години.

“Сега изживявам бременността по друг начин, като голяма зряла жена. Първият път нищо не съм осъзнавала, от нищо не съм се пазила. Докато сега мисля за всичко. Гледам да съм по-внимателна. По-отговорна ли съм станала, не знам.”

Въпреки бременността, Роксана и Александър няма да отменят сватбата и да променят набелязаната дата за това събитие. “Защото ако я отменим, имам чувството, че ще размислим”, с усмивка разказва певицата.

Двамата с Александър са решили да си кажат “да” на 27 юли тази година, когато Роксана вече ще е в деветия месец. Тържеството ще се проведе в София, а за сватбената си рокля певицата ще се довери на дизайнерката София Борисова. Надява се Господ да е с тях и всичко да мине както трябва.

Само след няколко месеца, преди още да е родила, Роксана планира да направи грандиозен концерт, с който да отбележи пет годишнината си на сцената и издаването на втори албум. В момента подготвя нова песен, с която до края на февруари да зарадва почитателите си. Иска и балада да предложи.

“Ще продължа да работя активно. Няма да се откажа от музиката. Това, че в момента ще направя някаква пауза, не означава, че ще спра да пея или да творя, в никакъв случай. Музиката е моя живот. Аз съм се родила певица. Ще продължавам да правя това, което Господ ми е дал и ми е наредил да правя и знам, че един ден ще бъда възнаградена за абсолютно всичко, което съм изтърпяла и заради което съм премълчала. Защото боли, когато си истински изпълнител, а си пренебрегван по някакъв начин”, казва още Роксана в “Автограф”.