Неви Владинова оглави класирането на първото официално контролно състезание за 2017 г.

Плевенчанката се готви за първото си изпитание през 2017 г.

Днес се състоя първото за годината официално контролно състезание в индивидуалното направление в художествената гимнастика. На базата на "Раковски" новите си композиции представиха петте момичета от националния отбор индивидуално жени – Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Петя Борисова и Боряна Калейн.

Главният мениджър Бранимира Маркова показа един много силен и конкурентен отбор. Отдавна българската гимнастика не е имала толкова силни и различни в стила си гимнастички.

Невяна Владинова показа две нови композиции на обръч и на топка, наситени с много оригинални елементи и спиращи дъха рискове. Съвсем очаквано плевенчанката оглави класирането, информират от федерацията.

Илиана Раева остана много доволна от видяното и похвали работата на Бранимира Маркова и екипа и. Тя проведе разговор и с момичетата, на които каза своите препоръки.

Припомняме, че Неви Владинова и ансамбълът за жени ще участват на първото си състезание за 2017 г. - Гран При в Москва, което ще се проведе в периода 17-19 февруари.