С увереност във вярната посока за България от ГЕРБ – Беглеж посрещнаха 10-годишен юбилей

Заедно с членовете бяха областният координатор на партията Владислав Николов и общинският организационен секретар Диана Данова

С увереност във вярната посока за България ГЕРБ-Беглеж посрещна 10-годишния юбилей на организацията. Заедно с членовете на местната организация бяха областният координатор на партията Владислав Николов и общинският организационен секретар Диана Данова, информират от пресцентъра на партията.

"Смелостта да се бориш за благоденствието на хората и страната си е качество, независещо от възрастта. За десет години всички вие показахте, че идеите и общият път сплотяват хора с различен опит, но с единна визия за посоката, по която трябва да върви страната. Акцентите с времето търпят промени с оглед на реалната ситуация в държавата и днес те заслужено падат върху доходите на хората. При бъдещо управление на партия ГЕРБ ще има увеличение на пенсиите и минималната пенсия ще скочи двойно на 300 лева", каза областният координатор на ГЕРБ Владислав Николов. "Казвам това с увереност, защото знаете, че ние празни обещания никога не сме давали. Ангажиментите, които поемаме пред хората винаги са базирани на реални факти и обосновани финансови реалности. След управлението на кабинета „Борисов” държавата вече може да предприеме това увеличение, защото финансово може да го обезпечи.”, обясни Николов. Той благодари на членовете и симпатизантите на ГЕРБ за тяхната отдаденост и ентусиазъм и честити рождения ден на най-възрастния член в местната организация 75 годишния Илия Илиев.

От името на областното и общинското ръководство на партията Диана Данова връчи на рожденика скромен подарък с пожелание за здраве, енергичност и сили.

"За човек, който е посветил професионалния път на здравеопазването в помощ на хората, няма по-вярна мяра за успех от стореното добро, защото добрите дела го съпровождат във всеки негов делник. Нека този положителен заряд продължава да ви вдъхновява и поддържа духа ви, за да продължавате и вие със същия успех да реализирате житейската си мисия”, каза Диана Данова, общински организационен секретар на ГЕРБ – Плевен.