Плевенчани представиха рап проект (Видео)

Gogata + Rusty с "Погледи" от центъра на Плевен

"Погледи" е името на парчето, което плевенчаните Gogata + Rusty представят. Бийтът е на Rusty, видеото - също. Обработката на песента също е негово дело, а обработката на клипа я е правил BLACK ACE, също плевенчанин, но живeещ във Варна от доста години.

"Обичам си града, обичам си квартала и си личи по песните. Rusty е един от най-добрите бийтмейкъри в България! Aз съм от "Сторгозия", той от 9-ти квартал, и като цяло музиката и Плевен ни събраха заедно. Той е работил с големи имена в българския рап, сред които Димчо, F.O., Бобката, моя милост (смее се). В края на 2016 година пусна и албум, който се казва "Династия", в него са замесени доста хора, в ютуб го има качен за свободно слушане. Препоръчвам го на всеки, даже мисля, че са останали и малък брой дискове, който иска да си го закупи да му пише на лично в страницата му - RUSTY", разказа Георги Христов - Gogata.

"Като цяло си имаме и обща идея, която се казва DEFEND PLEVEN, правим стикери, суитшъри.  Хората, които ни се кефят, знаят!", допълва Gogata.