Плевенчанин стана част от най-добрите сватбени фотографи в света

Плевен Лайф

09-02-2017, 09:15

Снимка:

dimitristefanov.es

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Един от най-успешните ни фотографи с уникална фотоприказка на сватбения си ден (Снимки)

Димитри Стефанов получи поредно признание за работата си

Един от най-успешните български фотографи Димитри Стефанов получи поредно признание за работата си. Плевенчанинът стана член на fearlessphotographers.com - платформата, която обединява най-добрите сватбени фотографи в света. Любопитното е, че само седем българи са част от престижната директория, която не допуска в редиците си всеки.

Fearlessphotographers.com събира най-добрите и успешни сватбени фотографи от целия свят. Тези фотографи, които не се страхуват да разширят границите на професионалната сватбена фотография, за да ви изненадат с изключителни снимки на вашия сватбен ден.

Димитри се занимава с фотография от 9 години, като заради професията си прекарва последните години между България и Испания. Toй е магистър по "Документална фотография" във фотографското училище EFTI в Мадрид (2009), където получава награда за най-добър фотограф на годината. Печели стипендия за семинара "Gervasio Sanchez Albarracin", а работата му е публикувана в някои от водещите български и световни медии. През 2011 г. е избран за Майсторския клас "Joop Swart Masterclass", организиран от "World Press Photo". През 2013г. е финалист за приза "Pikto Award" и получава 3-та награда от конкурса БГ Прес Фото. През годините 28-годишният Димитри е правил собствени изложби в Мадрид и Пловдив. Член е на "Photographic Museum of Humanity", Аржентина.