Физическите данни на Григор Димитров са наследство от роднините му в Червен бряг

Детството му мина пред очите ми и това не е майтап, написа Ники Кънчев във Фейсбук

"Детството му мина пред очите ми и това не е майтап! Неговата майка е от моя роден град! Страхотно момче!", написа Ники Кънчев на профила си във Фейсбук, визирайки родния Червен бряг. Популярният тв водещ е родом от градчето, a Григор е израснал там.

Мария Димитрова със сигурност е една от най-гордите майки в България. Жената, дала живот на Григор Димитров, разкри преди време любопитни подробности за него, припомнят колегите от topsport.bg.

"Всеки българин носи това емоционално зрънце в себе си. Ние сме с други ценности, възпитаваме децата си по различен начин, връзката със семейството при нас е много силна. Включително и на Григор с мен, баща му, с дядо му - моят баща. Той се има много с брат ми, с леля си, която е моя близначка. Физическите му данни са наследство от рода ми от Червен бряг. От баща ми, дори по-назад - от моя дядо. Прадядото на Григор беше висок, кокалест. Радвам се, че Григор е добър човек. В живота трупаш опит, ставаш все по-добър. В спорта е същото - стремиш се към следващия етап на развитието си, но това става с много труд", заяви преди време в интервю Мария Димитрова.

Напомняме, че Григор Димитров започва участието си на Sofia Open днес срещу Йежи Янович.