Невяна Владинова демонстрира отлично настроение преди Гран При в Москва

В състезанието ще се включат най-големите звезди на художествената гимнастика от 30 държави

Както вече писахме, след броени дни Невяна Владинова ще представя България на турнира от веригата Гран При по художествена гимнастика в руската столица Москва от 17 до 19 февруари.

В състезанието ще се включат най-големите звезди на художествената гимнастика от 30 държави. Неви ще се бори за призово класиране в индивидуалната надпревара с лидерите на руския отбор, Катерина Галкина от Беларус, Виктория Вайнбер-Филановски от Израел, Никол Рупрехт от Австрия, Сабина Аширбаева от Казахстан и други.

В националната зала "Раковски" се проведе контролна тренировка на националните отбори преди заминаването им за руската столица, а Неви Владинова демонстрира отлично настроение.

Припомняме, че красивата плевенчанка смени две от съчетанията си – ще играе нови композиции на топка и обръч. Запази обаче уникалната лента на "Булерия" и бухалките, обогатявайки ги по новия правилник.

За новосформирания ансамбъл с нов старши треньор Весела Димитрова пък това ще бъде първо голямо състезание. В съпътстващия турнир "Алина Къп 2017" в Москва ще се включат националният ансамбъл за девойки, както и Боряна Калейн при жените индивидуално и Елизабет Йовчева при девойките.