Плевенчанка ще консултира зрителите на "Супер сериите" по БНТ HD

От 20 февруари започва излъчването на единственото у нас предаване за фитнес

От 20 февруари БНТ HD започва излъчването на единственото у нас предаване за фитнес "Супер сериите", съобщиха от медията. Едни от най-успешните спортисти, които прославят страната ни, ще разкажат пред зрителите своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха.

Екипът на предаването обещава срещи с шампиони в различни спортове, отбелязали постижения, които будят възхищение. Те ще демонстрират ефективни тренировъчни методи, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си. Феновете на предаването ще имат възможност да чуят препоръките на щангиста Иван Марков, на самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, на популярни атлети и звезди от колективните спортове.

Плевенчанката Марина Декова ще консултира зрителите на БНТ HD как да оптимизират своите тренировки и да направят заниманията си в спортната зала по-ефективни. Добрите примери на фитнес-фенове и треньори ще разказва рубриката "Супер резултати". Едни от най-популярните треньори в България ще споделят своя опит и ще дават полезни препоръки.

В предаването ще бъдат демонстрирани интересни и нови методи за тренировки, а зрителите ще се запознаят с критериите, по които да избират най-подходящия за тях инструктор, с различни режими на хранене и комплекси от физически упраждения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми.

Основни консултанти на предаването "Супер сериите" са специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.