Владислав Николов: Днес свеждаме поглед пред една светиня

Апостолът обрече себе си на една чиста идея, че България трябва да бъде свободна и демократична държава

Областният координатор на ПП ГЕРБ Плевен Владислав Николов и общински съветници от групата на ГЕРБ почетоха 144-та годишнина от обесването на Васил Левски. В знак на преклонение пред безпримерната смелост, самоотверженост, патриотизъм, политическа далновидност, мъдрост и чест днес цветя и венци пред паметника на Апостола на българската свобода поднесоха политически лица и граждани, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"144 години бесилото на Левски стърчи черно и грозно в историята на един изстрадал народ и в душата на всеки българин, за да напомня за неуспешния опит на Смъртта да победи Подвига, Силата на човешкия дух, Свободата. Днес свеждаме поглед пред една светиня. Защото Апостолът обрече себе си на една чиста идея, че България трябва да бъде свободна и демократична държава”, каза областният координатор на ПП ГЕРБ Владислав Николов.

"Вярвам, че от всеки един от нас, от нашите действия, помисли и лична отговорност зависи да направим така, че България да бъде такава, каквато Левски ни завеща да я градим”, допълни Николов.