Класна и стилна Невяна Владинова даде заявка за медали (Видео)

Плевенчанката завоюва нови две четвърти места в Москва и тепърва ще разгръща невероятния си талант

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова старира по чудесен начин новия сезон и даде заявка за много медали в следващите месеци.

В индивидуалната надпревара в Москва Неви изигра много добър многобой и се нареди на четвърто място в крайното класиране. Днес във финалите на отделните уреди плевенчанката допусна някои грешки, което е нормално с оглед нивото на подготовка и новия правилник. Невяна се класира също на четвърто място в два от финалите - на обръч и лента, пета на топка и седма на бухалки.

"Невяна Владинова беше сред силна и много оспорвана конкуренция, успя да се пребори за престижното 4 място след трите рускини, само на една десета след третата в класирането в многобоя. Допусна груби грешки и това я лиши от медал и в многобоя, и във финалите. Много е израснала по отношение на културата на тялото и артистичността. Съчетанията и са наситени с много риск, за който се изисква още малко време, но този сезон, Неви със сигурност ще е сред медалистите и тепърва ще разгръща невероятния си талант. Неви може много, но най- важното е, че знае КАК!", коментира президентът на БФХГ Илиана Раева.