НССБ връчва почетни призове за "Добродетел на 2016" в Плевен

Награди са предвидени за над 50 фирми, организации и общественици

Официално връчване на почетни призове за "Добродетел на 2016" ще се проведе днес от 12:30 часа в конферентната зала на хотел "Ростов". Награди са предвидени за над 50 фирми, организации и общественици, които през 2016 година са допринесли за развитието на деца и младежи в неравностойно социално положение, както и за активната им подкрепа в реализирането на социални инициативи от националното сдружение на сираците в България.

Над 20 са организациите и фирмите от Плевенсо, които ще бъдат удостоени с почетен приз лично от председателя на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов.

Предвидено е деца от училище "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим да открият с народен танц церемонията по връчването на призовете, като целта е да се покаже таланта на младите хора.

Сред наградените са предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия, ПФК "Лудогорец 1945", Медицински университет Плевен, Висш адвокатски съвет, "БДЖ Пътнически превози” ЕООД, както и почетния член на Сдружението г-н Владислав Николов.

По време на церемонията всеки от гостите ще има възможност да дари средства в поставената благотворителна урна, както и да си закупи мартеници изработени от деца от Центъра за настаняване от семеен тип "Изгрев” град Варна, като средствата ще се използват за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта, които според направените предложения от директорите на училищата са над 40 към днешна дата.