Четвъртите в света по бачата идват в Плевен (Видео)

Младата двойка ще създаде и реализира специална програма за танцовото общество в града на Панорамата

Димитър Кирков и Теодора Калоянова са най-успешната социална танцова двойка в България и четвърти в света по бачата (Latin World Cup 2016) в конкуренцията на над 1000 двойки. Школата им в София "Ritmo Dance Studio" е сред водещите в страната по салса и бачата.

По покана на "Galaxy Bowling Club Pleven" младата двойка ще създаде и реализира специална програма за танцовото общество на Плевен и в рамките на 6 месеца чрез структурирана методология ще предаде своите умения по Бачата на всеки плевенчанин, който иска да се научи или усъвършенства в този романтичен танц, информираха от клуба.

Програмата на Митко и Теди включва семинари, провеждани в Galaxy Bowling Club Pleven в една събота от всеки месец в рамките на 6 месеца.

По време на семинарите ще се преподава нов и надграждащ материал по бачата, който ще бъде разучаван и упражняван в регулярните бачата тренировки на танцовите школи в града (Салса Клуб Street Salseros - Плевен и Trifonov Dance Academy - Салса Плевен) между всеки две гостувания на звездите в Плевен. За да има ефективност и приемственост между семинарите и продължаващото обучение в местните школи, инструкторите от тези школи ще преминат специален коучинг с Митко и Теди.

Семинарите са подходящи за всички нива на танцуващите бачата като по ускорена програма се премине през основите на танца и се стигне до виртуозни техники за напреднали, които ще направят танца уникален. Структурираната методология на Митко и Теди ще позволи на опитните танцьори да попълнят евентуални празнини в познанията си и да си “сверят часовниците” с най-модерните тенденции в света на бачата, научавайки нови елементи.

След края на всеки семинар, с цел упражняване на наученото, създаването на нови познанства и забавление до зори, ще има романтично социално парти с Бачата и Салса музика, много танци и занимателни игри в залата на Galaxy Bowling Club Pleven.