Прокуратурата извоюва окончателна осъдителна присъда за изнасилване в плевенска дискотека - pleven.utre.bg

Прокуратурата извоюва окончателна осъдителна присъда за изнасилване в плевенска дискотека

24 февруари 2017, 11:54 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Осъденият я заплашил с побой и й заповядал да спре да вика

Окръжен съд – гр. Плевен потвърди осъдителната присъда, с която Ивайло Д. по прякор „Кошчей“ е осъден на шест години лишаване от свобода, при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието за това, че на 17.01.2015г. в гр. Плевен, се съвкупил с лице от женски пол, като я принудил към това със сила и заплашване - престъпление по чл. 152, ал.1, т.2 от НК.

Осъденият Ивайло Д. и пострадалата се запознали дълго време преди инцидента, но не поддържали приятелски отношения помежду си. Вечерта на 17.01.2015г. пострадала, заедно с двама свои приятели – момче и момиче отишли на дискотека. В заведението те срещнали осъдения Ивайло Д., който се приближил до тяхната маса и след кратък разговор си тръгнал, като отишъл на неговата маса. Известно време след това осъденият отново потърсил пострадалата, но по това време тя била в тоалетната. Момичето продължило да се забавлява с компанията си до около 03.30 часа, когато двамата приятели на пострадалата решили да си тръгват и й предложили да я закарат до дома й. Тя им отказала и останала в питейното заведение. Тогава се приближила до масата на осъдения и се заговорила с него. След около десетина минути пострадалата станала от масата и тръгнала към тоалетната. Осъденият Ивайло Д. тръгнал след нея. Пострадалата влязла в дамската тоалетна, осъденият влязъл в мъжката. Пострадалата се насочила към една от кабинките в тоалетната и в момента, в който се опитала да затвори вратата след себе си, видяла осъдения в дамската тоалетна. Той със сила издърпал вратата на кабинката навън и влязъл вътре, заедно с пострадалата. Изблъскал момичето навътре, затворил врата на кабинката и я заключил. Пострадалата се изплашила и започнала да вика. Опитала се да изблъска осъденият, но не успяла т.к. той се бил облегнал на вратата и така не позволявал на пострадалата да излезе свободно. Осъденият Ивайло Д. хванал момичето за ръцете за да сломи съпротивата й, заплашил я с побой и й заповядал да спре да вика. Ивайло Д. заявил на пострадалата, че желае да осъществи с нея полов акт. След като получил категоричен отказ от нейна страна, той я хванал за косата, обърнал я с гръб към себе си, свалил насила дънките и бельото й и със сила осъществил намерението си.

Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.Коментари (3)

Потребител
Катя
А за допълнение като знам уж потърпевшата какъв парцал невъжможен е жалко за прокуратурата
24 февруари, 14:28 ч.
Потребител
Катя
Първо прокуратурата защо непотърси истината дали е така поредно осъдения неправомерно човек жалко за държавата ако може да се нарече държава ама един има да гледа горе всеки получава рано или късно заслуженото господ връща на най милото пожелавам го на всички съдий и прокурори нека им се върне.Обедена съм че човека е потърпевш от правосъдието.
24 февруари, 14:25 ч.
Потребител
nora hasan
прякора кошчей от кошче ли идва ?
24 февруари, 12:07 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета