В ПГМЕТ вече има легитимно избран Ученически съвет

В неформална обстановка се събраха по двама представители на всички класове, избрани в първични избори

В ПГМЕТ имаме легитимно избран Ученически съвет, съобщават от гимназията. В неформална обстановка се събраха по двама представители на всички класове, избрани в първични избори, за да учредят училищни органи на ученическо самоуправление. Непринудено и с много чувство за хумор, но и с голяма доза ангажираност, всеки от тях представи своите качества, идеи и интереси .Реши се ученическото самоуправление да се осъществява от 7-членен съвет, но и от Общо събрание – гласът на паралелките. С дебати и много настроение за председател беше избрана Дария Монова от 11В , да й е честито! Тя не се изкуши от славата и с делови тон веднага предложи свикване на следващото заседание, което ще приеме Правилник за дейността, на 8.03.2017 г.

Момичетата отбелязаха, че съвпадението с празника на жената е случайно, но все пак… да се знае, че в ПГМЕТ може би настъпва времето на женското царство.

Г-н Хаджиев, директор на гимназията, обеща своевременно да предостави помещение за дейността на младежите, което те аплодираха. На добър час, момичета и момчета!