Слави Трифонов урежда Гацо Бацов за звездния мач на Бербатов

Плевен Лайф

02-03-2017, 12:59

Снимка:

YouTube, кадър

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Легендата на плевенското село Бацова махала може да запише едно полувреме

Итински футболен празник чака България в началото на лятото. Фондациите на футболните звезди Луиш Фиго и Димитър Бербатов организират благотворителен мач с участието на световни имена от спорта и шоубизнеса. Мащабното събитие е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион "Васил Левски". Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация "Димитър Бербатов" и фондация "Луиш Фиго". Двамата големи спортисти са лично ангажирани в работата по организацията на събитието и най-вече в контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници.

Сред участниците се очаква да бъде и Гацо Бацов, художествен персонаж, игран от актьора Краси Радков, вписан в Уикипедия като най-известната личност на плевенското село.

"Имам честта да се познавам с Бербатов и ще му се обадя лично по телефона и ще те препоръчам да участваш в едното полувреме на мача. Казвам го по телевизията. Ще му се обадя и ще те препоръчам наистина", каза съвсем сериозно Слави Трифонов по време на скеч с актьора Красимир Радков в ролята на Гацо Бацов. Той и Бербатов вече имат един интересе етюд от недалечното минало. Нека си го припомним: