Етър очаква труден мач в Плевен

Двубоят е в неделя от 15:30 ч. на градския стадион

Само и единствено за победа тръгва Етър в първото си гостуване от пролетния полусезон срещу Спартак в Плевен, информират колегите от sport-vt.com. След равенството у дома 0:0 с Оборище етърци отстъпиха първото място на Септември и при победа над плевенчани могат в директното дерби на 11 март отново да си върнат първата позиция в класирането.

"Момчетата са наясно, че победата е задължителна, трябва да се вдигнат и да я спечелят. Да, разочаровани бяхме след мача с Оборище, но най-хубавото е, че идва следващ мач. Една победа в Плевен ще оправи настроението”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

Още след първия мач на въпроса ще успее ли да настрои играчите на победна вълна, наставникът коментира: "Ние сме отбор, който се бори за първото място. Ясно е, че пътят няма да е лесен, трудности ще има. Когато излиза да играе срещу лидера, всеки отбор е максимално мотивиран. Никой няма да дойде и да каже: елате си вземете трите точки. Ние трябва да се трудим за победата и ще го правим във всеки един мач."

"Виолетовите” тръгват за Плевен днес. Двубоят е в неделя от 15:30 ч. на градския стадион, главен съдия е Ивелин Занев от Русе.

Привържениците на Етър, които ще подкрепят тима в поредно гостуване, се събират в неделя от 11:00 ч. пред стадион „Ивайло”, откъдето ще тръгнат с коли. Есенният двубой между двата тима във В. Търново завърши с класическото 3:0 за "болярите".